Over ons

De ActiviteitenCarrousel staat garant voor vele uren vertier en plezier voor u en uw medewerkers. Of u nu op zoek bent naar een attractief programma voor een bedrijfsuitje, een passend evenement dat bijdraagt aan teambuilding of een vrolijke onderbreking van een zware trainingsdag, u kunt altijd terecht bij de ActiviteitenCarrousel.

En niet voor één keer of alleen dit jaar, maar ook voor de volgende bedrijfsevenementen en volgende jaren. Want de ActiviteitenCarrousel biedt een groot aantal verschillende activiteiten aan. U kiest voor elke bedrijfsactiviteit, elk jaar voor een ander evenement van de ActiviteitenCarrousel. Voor het complete aanbod, zie onder de Carrousel.

Groot voordeel is dat u, waarvoor u ook kiest, altijd te maken heeft met één en dezelfde contactpersoon: evenementenorganisator Debby Ijpma. Zij onderhoudt voor alle evenementen het contact met u en neemt u desgewenst de gehele organisatie uit handen. U heeft er verder geen omkijken naar. Zo kunt ook u volop deelnemen aan de activiteiten zelf.

De ActiviteitenCarrousel stelt hoge eisen aan zijn evenementen. De aanbieders moeten aan strenge voorwaarden voldoen om hun bedrijfsevenement via de ActiviteitenCarrousel te kunnen aanbieden. Zo kunnen wij u voor elk evenement een hoogstaande kwaliteit en serviceverlening (blijven) garanderen.


Contact| de ActiviteitenCarrousel is onderdeel van Deluxo events | Ontwerp & realisatie: Refreshed